Jíme zdravě
Bez ní potravy člověk dlouho nevydrží. To je prostě fakt a s tím nikdo nehne, ani dva tři údajní lámové, kteří ji údajně nepotřebují.
My, lidé, jsme všežravci a člověk někdy žasne co všechno se dá jíst. A navíc, každý kraj má něco jiného jako svou jídelní specialitu.
Asi docela těžko byste přesvědčili stokilového tatíka, který si hoví za stolem s dvanácti knedlíky, zelím a bůčkem, aby si místo toho dal raději třeba cvrčka, nebo chobotnici. Tento člověk by si jen pomyslel něco o vašem duševním zdraví a pustil by se do jídla. Chutná mu, to ano, ale neví, kolik do sebe při tom dostane mimo jiné i škodlivých látek, které tělu rozhodně neprospívají.
Proto se moderní mladí lidé soustředí na zdravou stravu. A nejen oni.
Spousta lidí začíná vyhledávat stravu nízko kalorickou, bez cukru, s vitamíny a tak podobně. Pokud něco podobného hledáte i vy, tak na tomto webu https://www.nakliceno.cz/nopal/ zcela jistě naleznete co hledáte.
Mimochodem, nopál a nosál jsou odlišné věci, jeden je z rodiny zoologické a druhý z rodiny botanické. A je to právě nopál, který je nyní hodně často do jídelníčku zařazován, pro své nebývalé vlastnosti.
Nemá smysl je zde všechny vypisovat, protože informace o tom naleznete naprosto všude.
A co že to vlastně je? Inu, ve své podstatě je to kaktus. Ne, nebojte se, nebude při konzumaci plivat ostny na všechny strany. Kaktus samotný se nejí, ale zato jeho plody ano. Někde se jim říká kaktusové fíky.
V našich končinách jej nenaleznete, ostatně tak jako i jiné kaktusy. Ale o nic nepřicházíte, protože na výše citovaném webu si můžete objednat těchto plodů spoustu. Pochopitelně, že je nedostanete celé, nýbrž jen jejich prášek. Ten můžete přidávat v podstatě do čeho se vám zachce a není problém jej pít, rozmíchaný třeba ve vodě. Nezbývá než popřát dobrou chuť a hodně zdraví.